|
Detail příspěvku:
Autor: | Petrol | Datum: | 12. 12. 2003 21:06:22 | Nadpis: | Bez nadpisu | Text: | Je to takzvané jednostupňové kvašení, kdy se vynechává operace dokvašování-zrání. Původně se tak měl vyrábět pouze Primus, ale když zákazníci to pijí (a ani neprotestují), tak proč by to neprodávali za vyšší cenu ? Výroba takovéto desítky se dá zkrátit až čtyřikrát na méně než deset dní. Má to jen jednu nevýhodu: kdo pije pivo kvůli chuti - ten to prostě nemůže. A taky se po tom mohutně krká, přítomné CO2 se tam dodá uměle ("z bomby") místo přirozeného dosycení při dokvašování. Tak dobrou chuť ! |
Ostatní reakce:
Vkládání příspěvků bylo dočasně pozastaveno. Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál
|
 |
Vyhledávání
|
 |
|
Copyright © 1998 - 2019 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry
Doporučujeme:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1 - WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
- CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum
|
|
 |
|