Pivobraní v Náchodě

Pivofest v Turnově
Chmelařský institut Žatec

[Zpět na přehled příspěvků]

Detail příspěvku:

 Autor:Pivař
 Datum:12. 12. 2005 11:41:05
 Nadpis:odpověď
 Text:Na první část otázky jsem odpověděl na jiném nístě této diskuze.Teď se pokusím odpovědět na druhou část otázky.
České pivo se mimo jiné vyznačuje tím,že má dostatek zbylého extraktu(cukru)po kvašení a dokvašování,který se také podílí na plnosti piva.Naproti tomu piva typu EURO i některá piva vyrobená v Česku jsou prokvašeni do mrtě a tím pádem mají více alkoholu.Jinak řečeno 12% pivo ,které je méně prokvašené může mít méně alkoholu než hluboko prokvašené pivo 11%.

Ostatní reakce:

 G.Walda:  Stupně piva 
 Rosomák:  RE Stupně piva 
>> Pivař:  odpověď 
 Svaťa:  Odpověď na alkohol 
 Pivař:  re - odpověď na alkohol 
 Svaťa:  Odpověď na alkohol 
 Rosomák:  Radši si to ještě prostuduj... 
 Svaťa:  Bez nadpisu 
 Novák Fero:  Stupňovitost piva 
 klekoš:  hurá za svát'ou:)) 
 nugpseuppy:  Bez nadpisu 
 Simpsonsss:  Bez nadpisu 


Zde můžete reagovat na příspěvek:

 Nadpis:
 Autor:       (Heslo: )
 Text:



Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál


 

 

Copyright © 1998 - 2018 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry

Doporučujeme:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1
  • WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
  • CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum