|
Detail příspěvku:
Autor: | Svaťa | Datum: | 8. 1. 2006 10:31:36 | Nadpis: | Odpověď na alkohol | Text: | Hlouběji prokvasit?Kdzž není co prokvašovat,tak se víc alkoholu neudělá.Vě íce cukru se dá ze sladu získat jedině při zcukření při teplotě 62.5-65,a to tak že na této teplotě setrváme delší dobu než tu co stačí k e kvalitnímu zcukření(viz.Jodová zkouška).Čím déle budeme zcukřovat tím bude více sacharometr ukáže,tím víc může prokvasit a tím víc bude mít alk.,ale pozor tím víc bude řídké.A mně jde před větším množstvím alk.hlavně o chuť a hustotu piva.Podle mně by mělo platit ,,tekutý chléb" a ne být pod stolem ze dvou alk.našlapaných piv. |
Ostatní reakce:
Vkládání příspěvků bylo dočasně pozastaveno. Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál
|
 |
Vyhledávání
|
 |
|
Copyright © 1998 - 2019 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry
Doporučujeme:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1 - WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
- CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum
|
|
 |
|