Reklamní banner

Podpořte, prosím, náš server kliknutím na banner našich sponzorů nebo partnerů. Děkujeme.

Dnes je 20. 9. 2018
Svátek má:
každý dobrý pivař!

Pivobraní v Náchodě

Pivofest v Turnově
Chmelařský institut Žatec

[Zpět na přehled příspěvků]

Detail příspěvku:

 Autor:Svaťa
 Datum:8. 1. 2006 10:31:36
 Nadpis:Odpověď na alkohol
 Text:Hlouběji prokvasit?Kdzž není co prokvašovat,tak se víc alkoholu neudělá.Vě íce cukru se dá ze sladu získat jedině při zcukření při teplotě 62.5-65,a to tak že na této teplotě setrváme delší dobu než tu co stačí k e kvalitnímu zcukření(viz.Jodová zkouška).Čím déle budeme zcukřovat tím bude více sacharometr ukáže,tím víc může prokvasit a tím víc bude mít alk.,ale pozor tím víc bude řídké.A mně jde před větším množstvím alk.hlavně o chuť a hustotu piva.Podle mně by mělo platit ,,tekutý chléb" a ne být pod stolem ze dvou alk.našlapaných piv.

Ostatní reakce:

 G.Walda:  Stupně piva 
 Rosomák:  RE Stupně piva 
 Pivař:  odpověď 
 Svaťa:  Odpověď na alkohol 
 Pivař:  re - odpověď na alkohol 
>> Svaťa:  Odpověď na alkohol 
 Rosomák:  Radši si to ještě prostuduj... 
 Svaťa:  Bez nadpisu 
 Novák Fero:  Stupňovitost piva 
 klekoš:  hurá za svát'ou:)) 
 nugpseuppy:  Bez nadpisu 
 Simpsonsss:  Bez nadpisu 


Zde můžete reagovat na příspěvek:

 Nadpis:
 Autor:       (Heslo: )
 Text:



Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál


 

 

Copyright © 1998 - 2018 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry

Doporučujeme:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1
  • WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
  • CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum