Reklamní banner

Podpořte, prosím, náš server kliknutím na banner našich sponzorů nebo partnerů. Děkujeme.

Dnes je 20. 2. 2019
Svátek má:
každý dobrý pivař!

Pivobraní v Náchodě

Pivofest v Turnově
Chmelařský institut Žatec

[Zpět na přehled příspěvků]

Detail příspěvku:

 Autor:sládek
 Datum:31. 5. 2006 10:43:13
 Nadpis:odpověď
 Text:Dříve se pro manipulaci s pivem používal pouze tlakový vduch, jako tlačné medium se vzduch pro pivo nedoporučuje, rozpuštěný kyslík v hotovém pivu je škodlivý, má negetivní dopad na biologickou, koloidní i senzorickou stabilitu piva.Inertní plyny CO2 a dusík příslučné čistoty jsou pro manipulaci s hotovým pivem výhodné, CO2 v pivu uddržuje původní říz a neokysličuje pivo, dusík rovněž neokysličuje pivo a nepatrně může pozitivně ovlivnit pěnivost piva

Ostatní reakce:

 Monika:  Rozdiel v pivach 
>> sládek:  odpověď 


Vkládání příspěvků bylo dočasně pozastaveno.

Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál


 

 

Copyright © 1998 - 2019 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry

Doporučujeme:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1
  • WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
  • CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum