Reklamní banner

Podpořte, prosím, náš server kliknutím na banner našich sponzorů nebo partnerů. Děkujeme.

Dnes je 16. 8. 2018
Svátek má:
každý dobrý pivař!

Pivobraní v Náchodě

Pivofest v Turnově
Chmelařský institut Žatec

[Nový příspěvek] - [ Zkrácená verze ] - [ Rozšířená verze ] - [ Nejnovější příspěvky ]


Diskuse o pivu

  -  Rosomák: Weizenbier (8. 1. 2006 23:20:10)

Jestli se něco v náchodském pivovaře Extra povedlo, pak je to pšeničné pivo Primátor Weizenbier! S přehledem "strčí do kapsy" některé bavorské suprzna

  -  Brejk: Je to hnus velebnosti (13. 1. 2006 17:21:12)

Je to hnus, desitka se neda pit, prezdivam ho Mokvák :oP Dvanactka uz jde, kdyz je dobre vychlazena.

  -  ALA: Primátor - velmi povedené pivo! (30. 1. 2006 14:16:51)

Já osobně si na tohle pivo nemůžu vůbec stěžovat. Desítka sice není nic užasného, ale 12° to už je velmi vydařený ležáček. Co se týče dalších spec. pi

  -  BaHnO: Zkuste vsechno krome desitky (19. 2. 2006 18:50:52)

Vyborny piva Weizenbier-jedina ceska znacka na trhu, kvasnicova polopsenice, moc dobry 16 Exlusiv - silny pivo pro piti celej vecer 21 Rytirs

  -  PX: Zapomněl jsi na 12° (22. 2. 2006 14:01:14)

Vím, asi jsi ji nepil, ale doporučuju. Perfektní říz, silná hořkost, spolu s Louny 12° nejlepší k obědu.

Demon: S čím na Belgičana ? (13. 12. 2005 13:37:21)

Nazdárek, přijede mi do Prahy na návštěvu Belgičan, zažranej do piva. Machruje, že u nich mají 1000 druhů piva a chce ochutnat naše, tak mi poraďt

  -  G.Walda: Na Belgičana (13. 12. 2005 21:25:45)

Nabídněte mu Bernarda. Je to pivo z tzv. rodinného pivovaru v Humpolci. Má výraznou hořkou chuť - asi jako Plzeňské. Ale důležitější snad je, že tento

G.Walda: Stupně piva (4. 12. 2005 16:55:06)

Ví někdo, co představovaly stupně piva, které se potom přejmenovaly na procenta?

  -  pivař: odpověď (12. 12. 2005 11:16:04)

Jsou to procenta extraktu(cukru)převedeného ze sladu do piva.Tzn.10% nebo 10° znamená 10% rozpuštených látek ze sladu v pivě,11° má 11% atd.

Lada S.: Kvalita piva v hospodach a restauracich (28. 11. 2005 09:04:35)

Nazdar milovnici piva Trochu me mrzi, ze jako pivni velmoc si nejsme schopni pohlidat kvalitu piva cepovaneho v hospodach. Nekdy je to hnus, co se ce

  -  PX: RE (28. 11. 2005 16:48:21)

Někdy je to hnus, někdy Gambrihnus!!

  -  Chody: Bez nadpisu (9. 12. 2005 10:58:50)

Spíš bych napsal. Někdy je to hnus a to většinou gambrihnus

  -  Rosomák: Bez nadpisu (8. 1. 2006 23:13:48)

Pokud to není gambrihnus, jsou to často Krušovice. Ovšem také Starobahno a poslední dobou i Kozel si moc nezadají s hnusy... A nerad bych zapoměl na t

G.Walda: Stupně piva (23. 11. 2005 20:07:06)

Co jsou to stupně piva? Jak je možné že nyní méně stupňové pivo může mít více alkoholu než vícestupňové?

  -  Rosomák: RE Stupně piva (6. 12. 2005 23:15:13)

Stupňovitost piva, dříve jednoznačně uváděná na každé lahvi, znamená procenta extraktivních látek (více méně ze sladu) obsažených v mladině (to je tek

  -  Pivař: odpověď (12. 12. 2005 11:41:05)

Na první část otázky jsem odpověděl na jiném nístě této diskuze.Teď se pokusím odpovědět na druhou část otázky. České pivo se mimo jiné vyznačuje tím

  -  Svaťa: Odpověď na alkohol (4. 1. 2006 15:02:32)

Mám pocit ľe Rosomák je tomu trochu blíľ.Některá piva mají ve sloľení udávaný cukr,to je ono.Kdyľ dáte sladu na hek»ák 12% jak se má dát,máte pivo s n

  -  Pivař: re - odpověď na alkohol (6. 1. 2006 13:37:16)

Když ke sladu přidám nějaký ten cukr,tak se mi samozřejmě zvedé i původní stupňovitost a navíc cukr je nyní dražší než sladový extrakt.Takže když chci

  -  Svaťa: Odpověď na alkohol (8. 1. 2006 10:31:36)

Hlouběji prokvasit?Kdzž není co prokvašovat,tak se víc alkoholu neudělá.Vě íce cukru se dá ze sladu získat jedině při zcukření při teplotě 62.5-65,a t

  -  Rosomák: Radši si to ještě prostuduj... (8. 1. 2006 23:07:45)

Sváťo, radši si ještě jednou přečti moji odpověď a taky to co Ti píše Pivař. Nebo si přečti nějakou dostupnou pivovarskou literaturu - jistě postačí H

  -  Svaťa: Bez nadpisu (29. 1. 2006 20:22:56)

PÁNOVÉ,PRO MNĚ JE DŮLEŽITÝ ŽE VAŘÍM,LIDEM CHUTNÁ A PRODÁVÁM.MYSLÍM ŽE MŮJ TECH.POSTUP JE SCHOPEN UDĚLAT DOBRÝ PIVO A VÍM O ČEM MLUVÍM(PÍŠU).TEN KDO TO

  -  Novák Fero: Stupňovitost piva (20. 4. 2006 09:28:00)

Dej Bůh štěstí přátelé piva,je pravdou že nejdříve se původní stupňovitost značila ve stupních, přechodem na mezinárodní jednotky v polovině 80 let se

  -  klekoš: hurá za svát'ou:)) (1. 5. 2006 23:05:18)

hola héj,kam mam dorazit abych mohl ochutnat Tvé PIVO, jak tak čtu, mam stejné názory a rád si dám ňákou dobrotu:)),bo ty patoky z velkých pivovarů na

  -  nugpseuppy: Bez nadpisu (3. 6. 2012 09:33:10)

delete my topic, admins, plz

  -  Simpsonsss: Bez nadpisu (24. 3. 2013 02:51:44)

Haste makes waste Pavier Simpson What a

11. stránka    


1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- 11 -12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34

 
Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál


 

 

Copyright © 1998 - 2018 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry

Doporučujeme:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1
  • WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
  • CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum