Pivobraní v Náchodě

Pivofest v Turnově
Chmelařský institut Žatec

[Nový příspěvek] - [ Zkrácená verze ] - [ Rozšířená verze ] - [ Nejnovější příspěvky ]


Diskuse o pivu

  -  Jenda: take mohu doporučit (27. 3. 2006 18:11:22)

Znam ji a často využivám, dobře jsem tam nakoupil a lehce vydržil své předměty. Take doporučuji.

magelan: kde se vzaly stupně (25. 3. 2006 20:57:50)

Dobrý den kdysi jsem od svého otce slyšel, že dřívější označení piva na stupně, je podle jakési jednotky hustoty, tzv stupně "bome", kterou se měřila

  -  Fero Novák: odpověď (21. 4. 2006 11:08:00)

Stupeň je v podstatě to samé jako procento, stupně se dříve vyjadřovaly v jiné soustavě než na kterou se oficielně v ČSSR přešlo v polovině 80 let,

TOM: Poličské pivo (14. 3. 2006 22:50:36)

Vyzkoušejte tento lahodný mok.V poměru cena/výkon je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!

  -  hans: policske pivo (1. 7. 2009 10:11:36)

naprosto souhlasim, mym fovoritem byla plzen, nez to sab poslali do kytek, nyni vede policka

Radik: Sentický kvasar (24. 2. 2006 15:08:53)

Kdo jste už ochutnali toto pivo z domácího pivovaru napište jak chutnalo. Mně osobně mimo 10% všechny.

Renča: pivní klub www.zemezlatopramen.cz (23. 1. 2006 10:25:29)

Ahoj, doporučím Vám jeden pivní klub a sice http://www.zemezlatopramen.cz Sbírají se body za zátky na pivu Zlatopramen 11 nebo na netu. Za jeden tý

  -  Chody: Zlatopramen (25. 1. 2006 11:02:55)

Ty jsi ale vyčůraná Renčo. Kdybys radši sbírala zlaťáky konzumací Zlatopramene. I když Tě chápu, i toto pivo šlo chuťově výrazně dolů, hold, čeho se v

  -  Renča: Mně (26. 1. 2006 16:42:17)

tohle pivo ale chutná :-)

  -  PX: Egoistka chamtivá :-) (10. 2. 2006 15:30:48)

Já já já, mně mně mně ))))

Tomáš: Gambrihnus (14. 1. 2006 10:44:45)

Nevíte, proč se kdysi výborný Gambri(h)nus tak 5 -6 let nedá pozřít?

  -  Rosomák: Výborný byl už asi před 10 lety... (19. 1. 2006 18:59:21)

Je to jednoduché. Na začátku byl záměr cizojazyčného majitele ponechat dražší "superznačku" Pilsner Urquell a z Gambrinusu zřídit "pivo" pro masy. Pro

kocour: Primátor - váš názor (3. 1. 2006 14:52:25)

jaký máte názor na tenhle náchodský pivovar?

  -  Chody: Dobrej! (5. 1. 2006 07:53:35)

Znám ho tedy jen v lahvové podobě, točené bych rád ochutnal, ale není kde. Jinak je zajímavé spektrum jeho výroby

  -  Rosomák: Weizenbier (8. 1. 2006 23:20:10)

Jestli se něco v náchodském pivovaře Extra povedlo, pak je to pšeničné pivo Primátor Weizenbier! S přehledem "strčí do kapsy" některé bavorské suprzna

  -  Brejk: Je to hnus velebnosti (13. 1. 2006 17:21:12)

Je to hnus, desitka se neda pit, prezdivam ho Mokvák :oP Dvanactka uz jde, kdyz je dobre vychlazena.

  -  ALA: Primátor - velmi povedené pivo! (30. 1. 2006 14:16:51)

Já osobně si na tohle pivo nemůžu vůbec stěžovat. Desítka sice není nic užasného, ale 12° to už je velmi vydařený ležáček. Co se týče dalších spec. pi

  -  BaHnO: Zkuste vsechno krome desitky (19. 2. 2006 18:50:52)

Vyborny piva Weizenbier-jedina ceska znacka na trhu, kvasnicova polopsenice, moc dobry 16 Exlusiv - silny pivo pro piti celej vecer 21 Rytirs

  -  PX: Zapomněl jsi na 12° (22. 2. 2006 14:01:14)

Vím, asi jsi ji nepil, ale doporučuju. Perfektní říz, silná hořkost, spolu s Louny 12° nejlepší k obědu.

Demon: S čím na Belgičana ? (13. 12. 2005 13:37:21)

Nazdárek, přijede mi do Prahy na návštěvu Belgičan, zažranej do piva. Machruje, že u nich mají 1000 druhů piva a chce ochutnat naše, tak mi poraďt

  -  G.Walda: Na Belgičana (13. 12. 2005 21:25:45)

Nabídněte mu Bernarda. Je to pivo z tzv. rodinného pivovaru v Humpolci. Má výraznou hořkou chuť - asi jako Plzeňské. Ale důležitější snad je, že tento

G.Walda: Stupně piva (4. 12. 2005 16:55:06)

Ví někdo, co představovaly stupně piva, které se potom přejmenovaly na procenta?

  -  pivař: odpověď (12. 12. 2005 11:16:04)

Jsou to procenta extraktu(cukru)převedeného ze sladu do piva.Tzn.10% nebo 10° znamená 10% rozpuštených látek ze sladu v pivě,11° má 11% atd.

Lada S.: Kvalita piva v hospodach a restauracich (28. 11. 2005 09:04:35)

Nazdar milovnici piva Trochu me mrzi, ze jako pivni velmoc si nejsme schopni pohlidat kvalitu piva cepovaneho v hospodach. Nekdy je to hnus, co se ce

  -  PX: RE (28. 11. 2005 16:48:21)

Někdy je to hnus, někdy Gambrihnus!!

16. stránka    


1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15- 16 -17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39

 
Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál


 

 

Copyright © 1998 - 2018 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry

Doporučujeme:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1
  • WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
  • CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum