Pivobraní v Náchodě

Pivofest v Turnově
Chmelařský institut Žatec

[Nový příspěvek] - [ Zkrácená verze ] - [ Rozšířená verze ] - [ Nejnovější příspěvky ]


Diskuse o pivu

  -  Rosomák: Bez nadpisu (21. 8. 2004 23:42:21)

milý Dolly, mě je taky na zvracení. Ale spíše z toho jak nadnárodní společnosti drancují naši českou pivní zahrádku. Nestačí, že jsme za posledních 50

  -  Dolly: ??? (25. 8. 2004 14:10:37)

Přeci tvrzení, že ony velké koncerny se chovají neeticky nemůže ospravedlnit jiné neetické chování. Jinak Bernard - sváteční ležák popíjím velmi rád,

  -  Korči: Bez nadpisu (26. 8. 2004 17:14:29)

Jednat pořád teda nevim, co pan Bernard proved a pak to tak jednoznačný neni. Neříkám, že se má tolerovat "neetické" praktiky. Ale když se moje konkur

  -  Rosomák: OK (26. 8. 2004 21:31:08)

Jsem rád, že máme s Dollym asi aspoň trochu podobně laděnou chuť... K diskutovanému problému snad jen tolik: K marketingovým a jiným praktikám současn

  -  Dolly: Etické chování (31. 8. 2004 10:17:17)

Já se na celou věc dívám jako manažer firmy a musím novu konstatovat, že pokud podobné triky se z firmního prostředí neodstraní, tak bude etika podnik

  -  Rosomák: Jsou fauly a Fauly (31. 8. 2004 23:26:55)

Tvému manažerskému pohledu na věc se nelze divit. Opravdu by to pro pivovar Bernard byla trochu laciná reklama. Já se snažím dívat se z úhlu českého m

  -  cermon: fotbal mafii, pivo pivovarníkům... (3. 9. 2004 20:02:48)

Chápu, Dolly, že z tvého pohledu manažera je jednání pana brnarda \\\"vypálení rybníku\\\", ale nemyslím si, že úspěch fotbalistů je dílem mohutného s

  -  Dolly: Já to z principu nemohu prominout. (3. 9. 2004 22:29:23)

Takové věci se prominout nedají ani kvůli sebelepšímu moku. Vždyť pokud chceme, aby prostředí ve kterém děláme svůj byznys bylo férové, musíme dodržov

  -  Chody: Bez nadpisu (28. 4. 2005 13:41:19)

A Vy si Dolly myslíte, že uplácení hospod za to, že nebudou točit jinou značku, než plzeňskou je z pohledu etiky v pořádku?

mareček: Plyn v pivu (28. 7. 2004 14:23:59)

Vážení, nikdo se zatím nezamyslel nad tím, jak moc pivu škodí přemíra plynu. V poslední době jsem svědkem jevu, že ve většině restaurací které navšt

  -  Petrol: Ono je to trochu tak a trochu jinak (30. 7. 2004 14:57:05)

Právě proto, že většina hospod bohužel stále používá kompresor a pivo by bylo ke konci sudu zvětralé (další den už možná i zkyslé), snaží se pivovary

  -  kulpa: CO2, vzduch a nadýmání (10. 8. 2004 11:10:17)

Tak jsem o víkendu vyrazil na výlet po jižních Čechách. Celou dobu jsem se motal kolem treboňských rybníků a jezer a v řadě místních hospod jsem musel

  -  Petrol: O CO2 v pivu ... (24. 8. 2004 11:36:44)

Jak mi vysvětlil odborník Ing.Hrabák z VÚ, tak dosytit pivo v hospodě CO2 je prakticky nemožné. Sud by musel být umístěn v chlazeném prostoru, musel b

  -  cermon: směsi plynů (3. 9. 2004 20:14:35)

Dnes vyrábí Linde (Technoplyn) speciální směsi plynů pro výčep piva, jedná se o směs dusík a CO2 v určitém poměru. to zajišťuje inertnost a taky to, ž

  -  Narmer: souhlas (11. 9. 2004 11:20:15)

bohužel naprosto souhlasím; i já byl letos (ostatně jako každej rok) na dovolený v Chlumu u Třeboně s kolem, takže těch hospod s Regentem jsem objel n

Korči: Teplota piva (27. 7. 2004 15:03:03)

Zdravim všechny pivaře, jsem tady dneska úplně poprvý a jenom žasnu. Takhle krásnou a slušnou debatu o pivu jsem si neuměl ani představit. Je dokonce

  -  krušnohorec: Re: Teplota piva (30. 8. 2004 11:36:01)

No nevím pokojová tepota je přeci jen trochu moc. Osobně mi vyhovuje teplota piva 8 - 10 stupňů v okamžiku načepování u světlých piv tmavá jsou lepší

  -  cermon: Což takhle tmavé? (3. 9. 2004 20:24:31)

To máš, Korči, naprostou pravdu, v zimě by mohlo být pivko trochu míň vychlazený... Snad právě proto si v zimě víc než kdykoli jindy dám raději tmavý,

  -  Korči: Domovská hospoda neni problem (13. 9. 2004 11:46:30)

Díky moc za reakce! Jak jsem Tome Krušnohorecký napsal, doma mi pivo hřejou, jak se objevím ve dveřích. Mě šlo jenom o to, jestli takovejch jako já ne

  -  Tompa: Nejhorší je šok (8. 8. 2007 14:54:44)

Pivo o teplotě 4-8st.C určitě osvěží, ale o chuti nemůže být řeč. Pro mě chuť piva začíná tak na 11st.C a ideálně se pohybuje kolem 14st.C. Asi mě

lobster: Parádní věcička na sledování pití piva (23. 7. 2004 18:31:26)

Parádní věcička na sledování, kolik vypiju piva- kdy, jaké pivo, kolik, průměr, kolik nejvíc za den, a tak... Zkuste... http:/beer.borec.cz

  -  lobster: http:/beer.borec.cz (23. 7. 2004 18:32:43)

http:/beer.borec.cz

Čermoň: slavnosti Svijan!!!!! (13. 6. 2004 23:50:34)

Pozor všichni příznivci dobrého piva. Dne 17.7.2004 proběhne ve Svijanech slavnost místního pivovaru. Rozhodně si to nenechte ujít. Byl jsem teď v Čes

  -  Petrysek: slavnosti Svijan!!!!! (1. 7. 2008 16:16:45)

Číís .. takáá menšíí oprava, slavnosti svijan jsou 12.7. .. :-D číís

kulpa: Dobra hospoda v Jihlave (10. 6. 2004 17:53:23)

Pivnici, nemuzete nekdo doporucit nejakou dobrou hospodu v jihlave? Kdyby tam meli treba gulasek nebo neco jinyho k zakousnuti, bylo by to super! Ale

23. stránka    


1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22- 23 -24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39

 
Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál


 

 

Copyright © 1998 - 2018 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry

Doporučujeme:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1
  • WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
  • CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum