Reklamní banner

Podpořte, prosím, náš server kliknutím na banner našich sponzorů nebo partnerů. Děkujeme.

Dnes je 23. 2. 2018
Svátek má:
každý dobrý pivař!

Pivobraní v Náchodě

Pivofest v Turnově
Chmelařský institut Žatec

[Nový příspěvek] - [ Zkrácená verze ] - [ Rozšířená verze ] - [ Nejnovější příspěvky ]


Diskuse o pivu

G.Walda: Stupně piva (4. 12. 2005 16:55:06)

Ví někdo, co představovaly stupně piva, které se potom přejmenovaly na procenta?

  -  pivař: odpověď (12. 12. 2005 11:16:04)

Jsou to procenta extraktu(cukru)převedeného ze sladu do piva.Tzn.10% nebo 10° znamená 10% rozpuštených látek ze sladu v pivě,11° má 11% atd.

Lada S.: Kvalita piva v hospodach a restauracich (28. 11. 2005 09:04:35)

Nazdar milovnici piva Trochu me mrzi, ze jako pivni velmoc si nejsme schopni pohlidat kvalitu piva cepovaneho v hospodach. Nekdy je to hnus, co se ce

  -  PX: RE (28. 11. 2005 16:48:21)

Někdy je to hnus, někdy Gambrihnus!!

  -  Chody: Bez nadpisu (9. 12. 2005 10:58:50)

Spíš bych napsal. Někdy je to hnus a to většinou gambrihnus

  -  Rosomák: Bez nadpisu (8. 1. 2006 23:13:48)

Pokud to není gambrihnus, jsou to často Krušovice. Ovšem také Starobahno a poslední dobou i Kozel si moc nezadají s hnusy... A nerad bych zapoměl na t

G.Walda: Stupně piva (23. 11. 2005 20:07:06)

Co jsou to stupně piva? Jak je možné že nyní méně stupňové pivo může mít více alkoholu než vícestupňové?

  -  Rosomák: RE Stupně piva (6. 12. 2005 23:15:13)

Stupňovitost piva, dříve jednoznačně uváděná na každé lahvi, znamená procenta extraktivních látek (více méně ze sladu) obsažených v mladině (to je tek

  -  Pivař: odpověď (12. 12. 2005 11:41:05)

Na první část otázky jsem odpověděl na jiném nístě této diskuze.Teď se pokusím odpovědět na druhou část otázky. České pivo se mimo jiné vyznačuje tím

  -  Svaťa: Odpověď na alkohol (4. 1. 2006 15:02:32)

Mám pocit ľe Rosomák je tomu trochu blíľ.Některá piva mají ve sloľení udávaný cukr,to je ono.Kdyľ dáte sladu na hek»ák 12% jak se má dát,máte pivo s n

  -  Pivař: re - odpověď na alkohol (6. 1. 2006 13:37:16)

Když ke sladu přidám nějaký ten cukr,tak se mi samozřejmě zvedé i původní stupňovitost a navíc cukr je nyní dražší než sladový extrakt.Takže když chci

  -  Svaťa: Odpověď na alkohol (8. 1. 2006 10:31:36)

Hlouběji prokvasit?Kdzž není co prokvašovat,tak se víc alkoholu neudělá.Vě íce cukru se dá ze sladu získat jedině při zcukření při teplotě 62.5-65,a t

  -  Rosomák: Radši si to ještě prostuduj... (8. 1. 2006 23:07:45)

Sváťo, radši si ještě jednou přečti moji odpověď a taky to co Ti píše Pivař. Nebo si přečti nějakou dostupnou pivovarskou literaturu - jistě postačí H

  -  Svaťa: Bez nadpisu (29. 1. 2006 20:22:56)

PÁNOVÉ,PRO MNĚ JE DŮLEŽITÝ ŽE VAŘÍM,LIDEM CHUTNÁ A PRODÁVÁM.MYSLÍM ŽE MŮJ TECH.POSTUP JE SCHOPEN UDĚLAT DOBRÝ PIVO A VÍM O ČEM MLUVÍM(PÍŠU).TEN KDO TO

  -  Novák Fero: Stupňovitost piva (20. 4. 2006 09:28:00)

Dej Bůh štěstí přátelé piva,je pravdou že nejdříve se původní stupňovitost značila ve stupních, přechodem na mezinárodní jednotky v polovině 80 let se

  -  klekoš: hurá za svát'ou:)) (1. 5. 2006 23:05:18)

hola héj,kam mam dorazit abych mohl ochutnat Tvé PIVO, jak tak čtu, mam stejné názory a rád si dám ňákou dobrotu:)),bo ty patoky z velkých pivovarů na

  -  nugpseuppy: Bez nadpisu (3. 6. 2012 09:33:10)

delete my topic, admins, plz

  -  Simpsonsss: Bez nadpisu (24. 3. 2013 02:51:44)

Haste makes waste Pavier Simpson What a

  -  2jgplg2v1G: rCEmSAIWGRc (8. 10. 2013 12:03:06)

I know I was impressed at how much he was able to focus on detliaed work for free, no matter how fun it is! SETTINGS How to adjust your gas: If you ha

  -  pnbFE4XBLB: UxUSuvEWX (8. 10. 2013 19:59:32)

muy pero muy buen video,la chica es hermosa,y el chico es muy ctvninsenoe,muy bien grabado me gustaria qye me escriban para poder saber mas de ellos,u

  -  jS6ZJibwCIcL: ZaW8hNOmwZdE (10. 10. 2013 07:01:08)

Pokud se chtěl autor čle1nku Paned medstostarostka je zvedře ztrapnit a udělat osdutu sve9 straně, pak se mu to dokonale povedlo. Ne1sledovala

  -  fjd2RLbdcmXx: C4x7I7NF (10. 10. 2013 07:53:05)

No abych pravdu řekl, teto kemnote1ř take9 nened moc povedenfd. Pokud si dobře pamatuji ze ze1kladned školy, tak čitatel je v matematice nad zlom

  -  wwYyXxQ7pTL: DiBCnDM7c4C (10. 10. 2013 09:01:02)

E LA RANA COME Fc1 ? KERA KERA KRUI KRUI KERORODallo spazio il suo pnotole guidere0KeroroUna rana aliena che ci spiere0KeroroQuesta terra tra non mol

  -  kGSC6s2KnD: uUDj52OtA (23. 10. 2014 12:13:56)

Vše co jsi napsal je samozřejmě prvdaa holt socie1lned sedtě a pre1ce s nimi je o trpělivosti může to bfdt zlatfd důl, ale taky můžete s

  -  Gq8eqzyIA8: MKkFmZaNl (23. 10. 2014 16:16:27)

At se linkmonitoru dařed! Jen bych ti dal jednu zpětnou vazbu. Pokud chceš medt super službu n farovni a to asi ani, kdyz je tam i prodtsanka pro

44. stránka    


1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-43- 44 -45-46-47-48-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-64-65-66-67-68-69-70-71-72-73-74-75-76-77-78-79-80-81-82-83-84-85-86-87-88-89-90

 
Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky, vruty a další spojovací materiál


 

 

Copyright © 1998 - 2018 Drahomír Míša, designed by Mikebike, code by Kulpa, Otry

Doporučujeme:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and url = ''' at line 1
  • WINE.CZ - vinařský a vinohradnický server - moravské víno - aktuality, diskuse, akce
  • CATFISH.CZ - catfish, sumci, čeledi, potrava, nemoci, fotky, forum